Vacatures

Werken bij Techem

Wereldwijd zijn meer dan 3.540 enthousiaste medewerkers in meer dan 20 landen werkzaam bij Techem. Zij dragen bij aan efficiënte energieoplossingen.

Staat er op dit moment geen of geen passende vacature op onze website, maar heb je wel interesse om ook voor Techem te werken? Stuur dan een open sollicitatie met CV naar personeelszaken@techem.nl.


MONTEUR

Techem Energy Services B.V. is een succesvolle internationale energie-dienstverlener in de vastgoedsector met vestigingen in meer dan 20 landen. De activiteiten richten zich op het meten en factureren van warmte, water en elektra in voornamelijk collectieve installaties. Voor de Nederlandse vestiging in Breda zijn wij per direct op zoek naar een fulltime:

Monteur

In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor:

• het monteren van radiator meetsystemen
• het eenvoudig uitwisselen van warmte- en watermeters
• het controleren van de aanwezige meetsystemen
• het tevreden achterlaten van onze klant na uitvoering werkzaamheden

De beste match met Techem heb je:

• als je in het bezit bent van gezonde werklust
• met twee technisch ingestelde (rechter) handen
• als je in het bezit bent van rijbewijs B
• als je accuraat en zelfstandig kunt werken
• als je weet waar het bij de juiste dienstverlening naar onze klanten om draait

Na een interne opleiding ga je, al dan niet samen met een collega, woningen en bedrijfsruimten voorzien van een Techem meetsysteem.

Onze opdrachtgevers bevinden zich door heel Nederland, maar concentreren zich in de Randstad. Je onderhoudt klantcontact (bewoners van het pand) op een dusdanige manier dat deze meer dan tevreden is.

Dan nog dit:

Het is een zelfstandige functie in een groeiend bedrijf. Ondersteund door een team van leuke en professionele collega's waarbij een sterke mate van betrokkenheid heerst. Je wordt na je opleiding- en inwerkperiode uiteraard voorzien van een auto van de zaak, passende onkostenvergoeding en nog meer uitstekende arbeidsvoorwaarden. Het is geen tijdelijke baan en er zit geen uitzendbureau o.i.d. tussen. Interesse?

Stuur dan een bericht met je motivatie en CV naar:

Techem Energy Services B.V.
T.a.v. mevrouw L. Clerx-Adriaansen
Postbus 2152
4800 CD Breda

Of mail naar: personeelszaken@techem.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Naar boven