De koud- en warmwatermeters van Techem

Verbruiksmeting van water steeds belangrijker

In grote delen van de wereld is water schaars: de wereldwijde reserves van vers water worden minder terwijl er wereldwijd meer vraag naar is. De verdeling van de waterkosten wordt gedaan door middel van een exacte en betrouwbare meting van het waterverbruik (zowel koudwater als warmwater). Het bewustwordingseffect draagt bij aan een daling van het verbruik. Van A tot Z bent u verzekerd van een correcte meting; of u nu bewoner, eigenaar of beheerder bent.

Koud- en warmwatermeters in woningen

Wenst u exacte meting van het individuele waterverbruik in woningen dan kiest u voor de watermeters van Techem. Deze watermeters zijn draadloos afleesbaar of hierop voorbereid. De meters bieden u de juiste oplossing voor elke inbouwsituatie en vraagstelling. Onze watermeters met elektronisch rekenwerk maken dat de gegevensverzending zonder bekabeling plaats kan vinden. Hiermee worden afspraken in de woning overbodig.

De gebouw- en bulkwatermeters

Deze "huishoudelijke" watermeters zijn meerstraals vleugelradmeters voor grotere debieten en tonen ook bij hoge belasting de hoogste meetnauwkeurigheid en meetstabiliteit

Naar boven