De energiemeters van Techem

Compacte energiemeters

Centrale verwarming, vloerverwarming, stadsverwarming, submetering, tussenmeters. Alle voordelen van de laatste technologieën, gecombineerd met een hoge betrouwbaarheid: de radiografische Techem energiemeter laat zich eenvoudig in bijna elke situatie eenvoudig inbouwen. De compacte energiemeters worden veelal in woningen geplaatst.

Meting van centrale verwarming, vloerverwarming en stadsverwarming

Pas voor de meting in gesloten verwarmingssystemen de warmtemeters van Techem toe. Wij bieden u voor iedere inbouwsituatie en iedere behoefte de juiste oplossing. Zowel bij kleine als bij grote volumehoeveelheden.

Draadloze gegevensverzending

Of het nu om kleine of grote volumestromen gaat: onze moderne radiografische rekenwerken bieden de mogelijkheid tot draadloze gegevensverzending. Hierdoor komen de afspraken met de aflezer te vervallen en hoeft u hiervoor niet meer thuis te blijven.

Warmtemeters

Exacte warmteverbruiksmeting voor kleine tot middelgrote volumestromen (0,6-2,5 m³/h en 3,5-10 m³/h) en afstanduitlezing met de compacte energiemeter van Techem. De meter bestaat uit een elektronisch rekenwerk, volume meetdeel en temperatuurvoelers. Het verbruik komt tot stand doordat de doorgestroomde hoeveelheid water en temperatuurverschil worden gemeten. Voor hogere volumestromen en temperatuurverschillen bieden wij de split warmtemeters.

Warmte/koudemeters

Exact meten en radiografisch uitlezen zonder het pand te betreden kan met de gecombineerde koude/warmtemeter. Speciaal ontwikkeld voor de inbouw in gecombineerde koel/warmtesystemen. Door middel van twee energiegeheugens in het elektronische rekenwerk wordt de gemeten koude/warmte gescheiden opgeslagen. 

Koudemeters

Met de koudemeter van Techem beschikt u over een compacte innovatie voor meting in koudeinstallaties. Een exacte en nauwkeurige registratie vindt plaats door middel van draadloze aflezing op elk gewenst moment zonder dat de woning betreden hoeft te worden.

Naar boven